Premijer Plenković održao sastanak u Varaždinskim Toplicama

4.7.2018.

Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, za posjeta Varaždinskoj županiji u srijedu, 4. srpnja, u Varaždinskim Toplicama održao je sastanak s dužnosnicima Hrvatske demokratske zajednice s njenog područja.

Nakon 4. sastanka Vlade sa županima, održanog u Varaždinu, Plenković je posjetio Varaždinske Toplice gdje je obišao arheološki park i Specijalnu bolnicu za medicinsku rehabilitaciju, a potom održao sastanak sa stranačkim kolegama i kolegicama.

Uvodno je predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i saborski zastupnik Anđelko Stričak istaknuo da Varaždinske Toplice nisu slučajno izabrane, jer uspavani biser hrvatskog kontinentalnog turizma treba probuditi.

„Ova Vlada vodi brigu kao niti jedna do sada o sjeveru Hrvatske. Brojne su investicije koje provodimo upravo zahvaljujući ovoj Vladi: od izgradnje aglomeracija, cesta, ulaganja u obrazovanje, zdravstvo i sl. Nakon dugo godina vraćamo institucije u Varaždin, u rujnu dopisništvo HTV-a, a posebno me raduje povratak legendarnih Puma“, rekao je Stričak te podsjetio da je ovo drugi sastanak koji je stranački vrh u kratkom vremenu održao u našoj županiji.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top