Sastanak Mladeži HDZ-a Varaždin

19.9.2018

U utorak, 18.09.2018., Ivan Salopek - v.d. predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždina sazvao je prvi sastanak otkako je početkom srpnja preuzeo vodstvo mladeži. Uz uvodni pozdrav v.d. predsjednika Salopeka, poticajne riječi uputili su i gosti: Damir Habijan - predsjednik gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina i predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina, Alen Runac - predsjednik Županijske skupštine Varaždinske županije te Krešimir Čop - potpredsjednik Utemeljitelja HDZ-a Varaždinske županije i županijski vijećnik.

Salopek je uspio okupiti respektabilan broj mladih Varaždinaca i Varaždinki. Na samom sastanku, sudjelovalo je njih četrdesetak, dok je manji dio Mladeži bio odsutan. Uz rezime svih aktivnosti mladeži tokom prethodna 2 i pol mjeseca, dogovorene su akcije, planovi i strategije za buduće razdoblje. Tokom prethodna 2 i pol mjeseca, mladež je sudjelovala na brojnim akcijama poput humanitarnog koncerta u Ivancu, aeromitinga u Varaždinu, Motocrossa-a u Breznici, otvorenju kinodvorane i kuhanju popularnog „kotlića“ povodom Dana Ivanca u Ivancu, 25. međunarodnog festivala čipke u Lepoglavi, 15.-og rođendana varaždinskog placa, Danima vrganja u Paki itd. Također, sudjelovali su na pojedinim gradskim i općinskim svečanim sjednicama te na svečanoj sjednici Županije u HNK. Također, neki od članova, započeli su pohađanje Političke akademije.

Uz velik odaziv novih članova koji su prepoznali naš rad, važno je napomenuti da će uvijek biti mjesta za nove mlade snage koje su dobrodošle u stranku.

Posebno se zahvaljujemo na velikoj potpori i podršci Damiru Habijanu i Anđelku Stričaku - saborskom zastupniku i predsjedniku HDZ-a Varaždinske županije. Hvala!

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top