Sastanak Županijskog odbora HDZ-a u Klenovniku

4.10.2018

Izgradnja brze ceste Varaždin-Ivanec-Krapina, dogradnja i izgradnja škola i školskih sportskih dvorana, izgradnja vrtića, sanacija brojnih klizišta u ivanečkom kraju, čišćenje potoka i kanala, rekonstrukcije električnih mreža, održavanje sjednice Županijske skupštine, novi stranački ustroj bile su teme koje su dominirale sjednicom Županijskog odbora HDZ-a Varaždinske županije održane u srijedu u Klenovniku. Sjednici je prisustvovao i novi pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a za sjeverozapadnu i dio središnje Hrvatske mr. sc. Stjepan Adanić.

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Anđelko Stričak izjavio je da bi ga radovalo da je brza cesta Varaždin- Ivanec- Krapina isprojektirana, međutim, od prošle Milanovićeve Vlade nije nas dočekao ni urudžbeni broj, projektira se sada. Sve ostale projekte započeti ćemo, a veći broj ih i završiti u mandatu aktualne Vlade predvođene HDZ-om. Također, pohvalio je predsjednika Andreja Plenkovića i glavnog tajnika Gordana Jandrokovića za učinjeni pomak u (re)organizaciji stranke. Stjepan Adanić je u svom obraćanju članicama i članovima objasnio novi ustroj Ureda predsjednika HDZ-a i Ureda glavnog tajnika HDZ-a, mjesto i ulogu pomoćnika glavnog tajnika te modalitete buduće suradnje. Naglasio je i da ga raduje vidljiv rast potpore HDZ-u u Varaždinskoj županiji.

Sjednici su prisustvovali i saborski zastupnik Josip Križanić, pomoćnici ministra Milan Rezo i Damir Tuđan, predsjednik Županijske skupštine Alen Runac, te brojni stranački dužnosnici iz ivanečkog kraja.

Bilo je riječi i o narednim aktivnostima u sljedećih mjesec dana, a jedna od najvažnijih je organizacija Dana Katarine Zrinski, početkom 11. mjeseca.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top