Održana Izborna skupština Zajednice obrtnika i poduzetnika HDZ-a Varaždinske županije

28.10.2018

U subotu, 27. listopada, u Varaždinskim Toplicama održana je Izborna skupština Zajednice obrtnika i poduzetnika HDZ-a Varaždinske županije na kojoj se biralo novo vodstvo. Za predsjednika je i u drugom mandatu jednoglasnom odlukom skupštinara potvrđen Dragutin Gotić, a za dopredsjednike su izabrani Franjo Beser, Vladimir Kečkan i Dražen Zebec.

Novoizabrani predsjednik Zajednice poduzetnika i obrtnika Varaždinske županije Dragutin Gotić zahvalio se na ukazanom povjerenju izaslanicima i pozvao sve poduzetnike i obrtnike da se pridruže u radu Zajednice.

Uz predsjednika Zajednice poduzetnika i obrtnika HDZ-a na nacionalnoj razini Domagoja Miloševića, izbornoj su skupštini nazočili i saborski zastupnik Josip Križanić, pomoćnica ministra gospodarstva, poduzetništva i obrta Ana Mandac te gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković.

Zajednica poduzetnika i obrtnika HDZ-a zasebni je oblik organiziranja unutar Hrvatske demokratske zajednice. Zajednica okuplja poduzetnike i obrtnike koji žele pridonositi razvoju hrvatskog gospodarstva, gospodarskom rastu, razvoju novih tehnologija, novih proizvoda i usluga te sudjelovati u povećanju učinkovitosti ukupnoga hrvatskog gospodarstva.

Zajednica se zauzima za interese slobodnog poduzetništva, slobodnu tržišnu utakmicu, stvaranje povoljne poduzetničke klime, podizanje konkurentnosti hrvatskog gospodarstva i stabilnost hrvatskoga gospodarskog sustava u cijelosti. Članovi Zajednice mogu postati i izvanstranačke osobe, poduzetnici i obrtnici koji se priklanjaju politici HDZ-a i prihvaćaju naša temeljna načela i program.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top