Održane Izborne skupštine Općinskih organizacija Mladeži HDZ-a

20.11.2018

Ovog su vikenda održane Izborne skupštine Općinskih organizacija Mladeži HDZ-a Trnovec i Gornji Kneginec. Dok je u općini Trnovec za predsjednika jednoglasno izabran Tin Jurak, u općini Gornji Kneginec također je jednoglasno izabran Leon Herjavec.

Novi predsjednik Mladeži HDZ-a Trnovec je Tin Jurak. Jurak nakon završene Prve gimnazije Varaždin, upisuje Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu. Redovni je student druge godine i predstavnik studenata u Studentskom zboru FOI-a. Uz fakultet pohađa i Političku akademiju ZHDZ-a.

Jurak je istaknuo da mu je u cilju nastaviti raditi s mladeži kako bi bila prepoznatljiva. „-S obzirom na to da je HDZ čuvar tradicionalnih Hrvatskih vrlina i nositelj progresa te stranka koja njeguje tradicionalne vrijednosti, a istovremeno ide prema naprijed, smatram da svaka mlada osoba, koja dijeli te stavove, treba doprinjeti stranci, jer HDZ može još bolje i još više“-zaključio je Jurak. Novoizabrani predsjednik HDZ-a u Donjem Knegincu je Leon Herjavec. Nakon završene Elektrostrojarske škole u Varaždinu, smjer Tehnička gimnazija, upisuje Fakultet organizacije i informatike u Varaždinu

Herjavec naglašava da je odgojen da poštuje vrijednosti na kojima HDZ počiva i da se želi zalagati za boljitak mladih u svojoj sredinu.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top