Petrinjak, Salopek i Jurak sudjelovali na konferenciji "Demokršćanske vrijednosti u politici i društvu"

08.12.2018

Polaznici 12. generacije Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta - Monika Petrinjak, Ivan Salopek i Tin Jurak, sudjelovali su na konferenciji "Demokršćanske vrijednosti u politici i društvu" održanoj u hotelu Westin u Zagrebu.

Konferenciju su organizirali Srećko Prusina, ravnatelj Zakladne uprave Zaklade hrvatskog državnog zavjeta i Otto Bernhardt, član Uprave Zaklade Konrad Adenauer. Svoje mišljenje o demokršćanstvu iznijeli su mnogi ugledni gosti poput prof. dr. sc. Željka Tanjića, rektora Hrvatskog katoličkog sveučilišta, prof. dr. sc. Željka Reinera, potpredsjednika Hrvatskog sabora te Mateja Tonine, predsjednika stranke Nova Slovenija i drugi. - Politika je nešto što se uči i za što ti treba puno iskustva. Mi, polaznici Političke akademije Zaklade hrvatskog državnog zavjeta, na početku smo svog političkog puta i svako novo iskustvo, svako mišljenje starijih stranačkih kolega, za nas je od velike važnosti – istaknuo je između ostalog novoizabrani predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije Tin Jurak.

Na konferenciji o demokršćanskim vrijednostima u politici i društvu sudjelovali su i europarlamentarka Dubravka Šuica te saborski zastupnici Sanja Putica i Miroslav Tuđman.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top