Predblagdansko druženje u 5.mjesnom odboru

17.12.2018

5. mjesni odbor Varaždin 15.12.2018 godine održao je predblagdansko druženje i domjenak za svoje sugrađane, povodom završetka uspješne 2018 godine. Domjenak i druženje održalo se pod nazivom „Peti je za 5“.

Druženju su nazočili predsjednik Gradskog vijeća Varaždina Damir Habijan, zamjenica gradonačelnika Sandra Malenica, gradski vijećnik i predsjednik Udruge veterana 7. gardijske brigade PUMA Robert Puja te predsjednik 5. podružnice umirovljenika mr.sc. Stjepan Jagić.

Damir Habijan, predsjednik Gradskog vijeća Varaždina pohvalio je kvalitetan rad Mjesnog odbora, te posebno istaknuo primjer predsjednika Vijeća Darka Novoselca koji je u svom kratkom mandatu polučio izvrsne rezultate.

Na kraju se prisutnima obratio i predsjednik Mjesnog odbora Darko Novoselec, mag.ing.prom., zahvalio se gostima na lijepim riječima podrške te spomenuo projekte koji su realizirani u njegovom mandatu, od uređenja zgrade i dvorišta Mjesnog odbora, izrade Elaborata o stanju komunalne i prometne infrastrukture u 5. mjesnom odboru, instalaciji novog igrala na Dječjem igralištu u Pakračkoj ulici, postavljanjem prometnih ogledala i dr. Pohvalio je odličnu komunikaciju između Grada i Mjesnog odbora i njegovo razumijevanje za naslijeđene probleme, od problema uništenih ulica, slivnika, smeća, rasvjete, pa do dječjih igrališta, problematični pješačkih prijelaza i brojnih raskršća koja nam svima stvaraju prometne probleme, a koji će se ipak početi rješavati. U planu je uređenje pristupa za invalide u Harambašićevoj ulici, kreće uređenje Kumičićeve ulice, sadnja drvoreda, uređenje nogostupa u Ulici Antuna Vrameca, a sve kako bi povećala sigurnost djece, napomenuvši i odličnu suradnju sa ravnateljicom IV Osnovne škole, dr.sc Jasminom Dvorski. Naravno u planu su popravci i rekonstrukcije drugih ulica jer problema je puno ali je pozitivno to što postoji spremnost za njihovo rješavanje. Pozdravio je i rad Udruge umirovljenika na čelu sa predsjednikom Udruge mr.sc. Stjepanom Jagićem.

Poseban pozdrav uputio je pripadnicima legendarnih PUMA koje se vraćaju kući, u njihov 5. mjesni odbor na što su jako ponosni, jer kako je rekao, grad koji ima svoje vojnike je siguran grad i nada se da sada svi razumiju važnost tok projekta. Na kraju je svima poželio Čestit i blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu Novu 2019 godinu. Prisutnim uzvanicima podijeljene su Božićne čestitke koje su izradili učenici IV Osnovne škole.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top