Održana godišnja izvještajna skupština DVD-a Visoko

10.2.2019

Godišnja izvještajna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Visoko održana je u subotu, 09. veljače. Skupštini su prisustvovali brojni susjedni DVD-ovi, saborski zastupnik Anđelko Stričak, zamjenik predsjednika VZVŽ Sasa Lenček, načelnik Općine Visoko Dragutin Mateković, predsjednik VZO Visoko Miroslav Geček, velečasni Ivan Šestak, predstavnici LD Jareb, predstavnici KUD-a “Braća Radić” i dramske družine Ozana, predstavnik policijske postaje Novi Marof Mario Šinjori, predsjednik VZVŽ Nedeljko Vukalović i brojni prijatelji Društva.

Vatrogascima se obratio saborski zastupnik Anđelko Stričak koji je izjavio da aktualna Vlada premijera Plenkovića uz ostale investicije i ulaganja, ulaže i u vatrogastvo. -„Vlada premijera Plenkovića kreće u najveću nabavu vatrogasne opreme, odnosno vatrogasnih vozila unazad 15-tak godina, a to je prilika da DVD Visoko dobije jedno kombi vozilo“-zaključio je Stričak.

Načelnik Općine Visoko Dragutin Mateković izrazio je zadovoljstvo organiziranošću vatrogasaca, voljom i trudom kojom vatrogasci doprinose svojem mjestu. - „Vatrogascima je jako važna edukacija, preventiva i oprema pa ćemo na tome i dalje raditi. Općina Visoko će i dalje podupirati rad vatrogasne zajednice i društava na svom području“- zaključio je Mateković.

Na skupštini se raspravljalo o nabavi kombi vozila, uređenju dijela društvenog doma, nabavi opreme za mladež i nagrađivanju aktivnih članova. Izabrana i nova tajnica DVD-a Visoko Mirjana Piskač, koja je ujedno i voditeljica podmlatka vatrogasaca 6-12 godina.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top