Novoselec: 5. mjesni odbor u Varaždinu jedinstven je kada treba

27.2.2019

U Varaždinu je 19. veljače održana 22. sjednica Vijeća 5. mjesnog odbora na kojoj je pokazano zavidno jedinstvo vijećnika u stavovima oko planiranih, odrađenih te svih budućih projekata, ističe predsjednik Vijeća 5. mjesnog odbora Darko Novoselec.

„Nastavljamo s radom za opće dobro, bez politiziranja i demagogije. Da smo na dobrom putu vidi se iz razgovora sa svim zainteresiranim i dobronamjernim sugrađanima. Razumiju što radimo, ali razumiju i naše probleme te objektivna ograničenja. Ono što nam je najbitnije, je podrška koju imamo i s kojom možemo računati. Da bi bili jaki moramo biti jedinstveni, i tada možemo biti partner, a ne strana u pregovorima s Gradom“, naglasio je Novoselec te dodao da je 5. mjesni odbor oduvijek bio specifičan, ali i jedinstven kad je trebalo.

„Pokrenuli smo mnoga pitanja, zatražili smo rješavanje mnogih problema, konstantno smo prisutni u Gradu s idejama, ali i rješenjima. Ljestvicu smo podignuli i držimo je vrlo visoko. Znamo za većinu problema koji tište naše sugrađane i u tome smo im potpora. Potpora smo vam jer smo i mi sami dio te zajednice. Stoga, ukoliko imate problem obratite nam se s povjerenjem, jer mi ćemo Vam nastojati pomoći, a ukoliko to nećemo moći znamo kome ćemo se obratiti“, poručio je predsjednik Vijeća 5. Mjesnog odbora Darko Novoselec, mag. ing. prom.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top