HDZ Ljubešćica: Spremni za izbore za Europski parlament

17.4.2019.

U utorak, 16. travnja, održana je sjednica Općinskog odbora HDZ-a općine Ljubešćica na kojoj je bio i pomoćnik glavnog tajnika, kandidat za Europski parlament Stjepan Adanić. Tema sastanka bili su projekti Općine Ljubešćica i EU izbori.

Razgovaralo se o projektima koji su kandidirani prema resornim ministarstvima za ovu godinu, a naglasak je bio na Poduzetničkoj zoni u kojoj se izvode radovi koji se financiraju iz europskih fondova. Kako nema daljnjeg razvoja bez sredstava koja se mogu povući, razmatrane su mogućnosti pripreme i prijave projekata na fondove.

Prihvaćen je plan aktivnosti uz obilježavanje 29. obljetnice HDZ-a te uz predstojeće europske izbore. Općinska organizacija Ljubešćice spremna je za izbore za Europski parlament. Adanić je čestitao stranačkim kolegama na dosadašnjim rezultatima i izrazio uvjerenje da će sve biti napravljeno da se na dan izbora 26. svibnja postignu dobri rezultati te da će Općinski odbor Ljubešćice doprinijeti ukupnoj pobjedi HDZ-a.

Na sjednici je bilo 16 od 18 članova Općinskog odbora HDZ-a, predsjednici Mladeži, Zajednice žena „Katarina Zrinska“ i temeljnih ogranaka, što govori o ozbiljnom shvaćanju predstojećih izbora i pripremi kampanje.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top