Habijan: Naša obećanja nisu predizborne floskule. Uključujemo Biškupec koji više neće biti u mraku!

23.4.2019.

Na području 7. mjesnog odbora Varaždin „Biškupec“ održana je press konferencija u prolazu između Ulice Mirka Kolarića starijeg i Moslavačke ulice koji je godinama u potpunom mraku. Na konferenciji su prisustvovali predsjednik Gradskog odbora HDZ-a Grada Varaždina Damir Habijan, predsjednik VII. temeljnog ogranka HDZ-a Grada Varaždina Elvis Šegović i kandidati s liste HDZ-a za izbore za mjesne odbore. Uključi Biškupec!

Stanovnici 7. mjesnog odbora već 40 godina mole gradske vlasti da postave barem dva rasvjetna stupa kako bi bez straha mogli njome prolaziti kad padne mrak. 40 godina stanari su slali apele na koje nikada nisu dobili odgovore. Inicijativom Gradske organizacije HDZ-a Grada Varaždina i predsjednika Damira Habijana, mračni prolaz od 120 metara napokon će biti osvijetljen s četiri rasvjetna tijela. Procjena troškova radova je oko 40.000 kuna.

– Prije dvije godine, za vrijeme lokalnih izbora upozorili smo da postoje mjesta u našem gradu koja su doslovno u potpunom mraku. Jedno od njih je mračni prolaz između ulica Mirka Kolarića i Moslavačke ulice na području Brezja. Sramotno je da su stanovnici ovog mjesnog odbora morali moliti četrdesetak godina gradske vlasti da im postave barem dva rasvjetna stupa kako bi bez straha mogli njome prolaziti kada padne mrak. Možda se nekome ovo čine kao male i manje bitne stvari, ali za lokalne stanovnike ovo je bio veliki problem i sretan sam što smo ga riješili – izjavio je Habijan te dodao: – Ovo je još jedan dokaz da stojimo kod svojih predizbornih obećanja i da nastojimo našim sugrađankama i sugrađanima učiniti život u našem gradu dostojanstvenim, ljepšim i ugodnijim. Puno naš posla još čeka, a mi ćemo i dalje slušati Varaždince i njihove probleme jer svakodnevni razgovor sa sugrađanima ključ je u razvijanju naše zajednice.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top