Investicije u zdravstvu Varaždinske županije: Gradilišta sve govore!

18.9.2019.

I dok je u zdravstvu Varaždinske županija u tijeku realizacija velikih projekta, a neki su i završeni, saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Anđelko Stričak na svom je facebook profilu podsjetio na sastanak koji je organizirao u Hrvatskom saboru prije dvije godine, točnije 14. rujna 2017., na kojem su dogovorene sve te investicije u zdravstvu koje se danas provode na području županije.

Sastanku su tada prisustvovali: ministar zdravstva prof. dr. sc. Milan Kujundžić, pomoćnik ministra dr. Denis Kovačić (sada ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice), župan Radimir Čačić, predsjednik Županijske skupštine Alen Runac.

Sve što je tada s ministrom zdravstva Milanom Kujundžićem dogovoreno jednim je dijelom već realizirano ili u realizaciji.

– Opća bolnica Varaždin: izgradnja Objedinjenog hitnog bolničkog prijema i dnevne bolnice, Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju Varaždinske Toplice: izgradnja Spinalnog centra, energetske obnove, nabava MR i CT uređaja. Gradilišta, sve govore! – objavio je Stričak.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top