Konstituiran Stručni odbor za upravu i lokalnu samoupravu ŽO HDZ-a

1.10.2019.

U stranačkim prostorijama u Gornjem Knegincu u ponedjeljak, 30. rujna, konstituiran je Stručni odbor za upravu, lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije.

Konstituiranju Stručnog odbora nazočio je i ministar uprave Ivan Malenica, koji je do imenovanja na dužnost ministra obnašao dužnost predsjednika stranačkog Odbora za upravu, lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu na nacionalnoj razini, te predsjednik HDZ-a Varaždinske županije i saborski zastupnik Anđelko Stričak, kao i koordinator stručnih odbora na županijskoj razini Željko Racanović.

Za predsjednika stranačkog Stručnog odbora za upravu, lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu izabran je Goran Kaniški, dopredsjednici su Miljenko Plukavec i Marin Bosilj, dok će dužnost tajnika obnašati Mario Levatić.

Po konstituiranju odbora, ministar uprave Ivan Malenica upoznao je nazočne s predstojećim izmjenama Zakona o sustavu državne uprave, te je naglasio da je cilj Ministarstva digitalna transformacija javne uprave na svim razinama.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top