Mladež HDZ-a triju županija u Krapini – Jurak: Temelj za gradnju zajedništva

11.11.2019.

Proteklog vikenda su se u Krapinsko-zagorskoj županiji okupile Mladeži HDZ-a iz Krapinsko-zagorske, Varaždinske i Međimurske županije, a održali su sjednicu Županijskog odbora i posjetili rodnu kuću prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, gdje su zapalili svijeće.

Na sjednici Županijskog odbora Mladeži HDZ-a Krapinsko-zagorske županije sudjelovali su i Žarko Tušek, saborski zastupnik i predsjednik HDZ-a Krapinsko-zagorske županije, Ivan Vidiš, predsjednik Mladeži HDZ-a, i Tomislav Leko, Međunarodni tajnik Mladeži HDZ-a, a rad svojih županijskih organizacija predstavili su Tin Jurak, u ime Mladeži HDZ-a Varaždinske županije, Ivan Borović, u ime Mladeži HDZ-a Međimurske županije i Ivana Očić, u ime Mladeži HDZ-a Krapinsko-zagorske županije.

– Zahvaljujem organizatorima, predsjedniku Mladeži u Krapinsko-zagorskoj županiji Martinu Turčinu i članu predsjedništva Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini Matiji Šanjugu na gostoprimstvu. Druženja Mladeži su dobar temelj za gradnju zajedništva, a kada smo mi u HDZ-u zajedno, nema onog koji nas može pobijediti – rekao je Tin Jurak.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top