Tradicionalni božićni domjenak HDZ-a Grada Varaždina – uspješna godina završava, istim tempom dalje

22.12.2019.

U Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu Gradski odbor HDZ-a u subotu, 21. prosinca 2019. organizirao je tradicionalni božićni domjenak za članice i članove stranke i osobe iz javnog života.

Predsjednik Gradskog odbora HDZ-a i predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Damir Habijan u svom je obraćanju istaknuo da je kraj godine vrijeme za retrospektivu, ali i zahvale.

– Ovaj tradicionalni domjenak je prilika da zahvalimo svim članicama i članovima na trudu i zalaganju ove godine, članovima Gradskog odbora koji su svojim inicijativama puno pridonijeli radu i rezultatima stranke, ali i predsjednicima temeljnih ogranaka koji jesu spona između stranačke baze i Gradskog odbora. Ono što je obilježilo ovu godinu su izbori za vijeća mjesnih odbora na kojima je HDZ ostvario pojedinačno gledajući najbolji rezultat od svih političkih stranaka i ujedno najbolji rezultat otkad se provode izbori vijeća mjesnih odbora – rekao je Habijan te pozvao sve da u nedjelju iskoriste svoje građansko pravo i izađu na birališta.

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije i saborski zastupnik Anđelko Stričak godinu na izmaku ocijenio je uspješnom.

– Zahvaljujem članovima na predanom radu za opće dobro, glasačima na povjerenju i našim koalicijskim partnerima na suradnji. Nastavljamo ovim smjerom i tempom. Svi su imali priliku primijetiti da se nismo bavili ispraznom demagogijom, populizmom, svjetonazorskim i ideološkim temama. Bavili smo se projektima i investicijama i tim smjerom ćemo nastaviti u 2020. godini. Trenutačno se na području Varaždinske županije odvija 2 milijarde kuna investicija. Naravno, za iduće razdoblje pripremit ćemo novih investicija za minimalno 2 milijarde – kazao je Stričak.

Habijan i Stričak članicama i članovima stranke te svim Varaždinkama i Varaždincima zaželjeli su sretan Božić i sretnu i uspješnu Novu godinu.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top