Podrška topličke gradonačelnice Kolindi Grabar Kitarović - jer žena zna!

03.01.2020.

Uoči drugog kruga predsjedničkih izbora u nedjelju, 5. siječnja, podršku predsjednici Republike Hrvatske i aktualnoj kandidatkinji HDZ-a Kolindi Grabar Kitarović dala je i gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković:

„Aktualna predsjednica i kandidatkinja, Kolinda Grabar Kitarović, promicala je hrvatske nacionalne interese. Predsjednica je koja će promicati naše vrijednosti ovdje i u svijetu kao i do sada, predsjednica koja Hrvatsku nikada nije zvala malom i koja je cijelom svijetu pokazala kako se voli i zastupa svoja domovina. Uz to što je bila glavna tajnica NATO-a, gdje je pokazala da se može ravnopravno nositi i uspjeti u "muškom svijetu". Kao vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH-a, posvetila je apsolutnu pažnju i potporu Hrvatskoj vojsci. Pokazala se sposobnom u sudjelovanju u rješavanju ključnih društvenih problema gdje je posebno naglašavala demografiju. S brojnim gospodarskim delegacijama otvarala je vrata gospodarske suradnje širom Europe i svijeta.

Zbog svega što je dosada učinila za sve nas, za našu Hrvatsku, Kolinda Grabar Kitarović ima moju potporu i moj glas za još jedan mandat na mjestu predsjednice Republike Hrvatske.

Izađite u nedjelju na izbore i zaokružite br. 2.

Jer žena zna!“

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top