I Stričak se odazvao akciji „Zajedno za Zagreb“

24.03.2020.

I varaždinski saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Anđelko Stričak odzvao se akciji „Zajedno za Zagreb“.

„Kao saborski zastupnik, ali i osoba koja je neke od najljepših trenutaka provela u našem glavnom gradu, naravno da ću se odazvati akciji "Zajedno za Zagreb". Uz Zagreb me vežu brojne uspomene iz srednjoškolskih dana, demokratske promjene koje smo svi zajedno dočekali početkom 90-tih, podizanje spomenika banu Jelačiću, sjećanja na početak Domovinskog rata, međunarodno priznanje RH, studiranje u Zagrebu te u posljednjih nekoliko godina obavljanje dužnosti saborskog zastupnika.

Podržavam poziv predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića kao i postupak predsjednika Vlade RH-a Andreja Plenkovića i ministara u Vladi te im se pridružujem donacijom plaće za ožujak za sanaciju šteta koje je katastrofalan potres nanio našem Zagrebu.

Kriza vezana uz koronavirus i potres koji je pogodio Zagreb, samo je još više učvrstio vjeru i volju svih nas da ćemo i iz ovoga zajedno izaći kao pobjednici. ZAJEDNO ZA ZAGREB!“, objavio je saborski zastupnik Anđelko Stričak.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top