Mladi HDZ-ovci: „U ovim izazovnim vremenima brinimo jedni o drugima!“

10.09.2020.

Mladež HDZ-a Varaždinske županije i Odbor za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku HDZ-a Varaždinske županije posjetili su Dječji vrtić Varaždin u Dravskoj ulici i donirali 400 kutija keksa s kojima će se zasladiti sva djeca koja pohađaju jedinice Dječjeg vrtića Varaždin. Inicijativi se pridružio i predsjednik 6. temeljnog ogranka “Banfica” HDZ-a grada Varaždina i predsjednik 6. mjesnog odbora Grada Varaždina Branko Družinić. U Dječjem vrtiću Varaždin primila ih je ravnateljica Jasenka Husnjak.

“Ne postoji ništa ljepše od iskrenog dječjeg osmijeha. Zato mi je bilo drago sudjelovati u inicijativi naše Mladeži da se Dječjem vrtiću Varaždin doniraju keksići kako bi se djeca zasladila poslije ukusnog ručka u vrtiću. Ipak su djeca naše najveće blago i lijep je osjećaj kad ih se može razveseliti”, rekao je Branko Družinić.

Predsjednik Mladeži HDZ-a Varaždinske županije Tin Jurak istaknuo je kako Mladež HDZ-a ovom gestom želi pokazati kako mare za sve generacije, a naročito za najmlađe. “Dok Vlada Republike Hrvatske na području Varaždinske županije u izgradnju dječjih vrtića ulaže preko 60 milijuna kuna, Mladež HDZ-a našim najmlađim sugrađanima donira prehrambene proizvode, igračke i ono što im, u skladu sa svojim mogućnostima, uspijemo osigurati. Zahvaljujem predsjedniku 6. mjesnog odbora Grada Varaždina Branku Družiniću na njegovoj potpori u ovoj inicijativi, kao i predsjedniku HDZ-a grada Varaždina, saborskom zastupniku Damiru Habijanu na potpori u svim našim aktivnostima koje provodimo”, rekao je Tin Jurak.

Zadaća Odbora za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku HDZ-a Varaždinske županije jest da se zauzima za najmlađe, kao i one najstarije. “Poznato je kako često posjećujemo Dom za starije i nemoćne Varaždin, Udrugu za zaštitu životinja Spas, a ovaj puta našu donaciju namijenili smo Dječjem vrtiću Varaždin u Dravskoj ulici. Naravno, donacija će biti još, pogotovo u ovim izazovnim vremenima kad se moramo držati zajedno i brinuti jedni o drugima. Zahvaljujem predsjedniku HDZ-a Varaždinske županije, saborskom zastupniku Anđelku Stričaku na potpori u radu našeg, a i svih ostalih odbora HDZ-a Varaždinske županije i našim inicijativama. Također, hvala ravnateljici Dječjeg vrtića Varaždin na susretljivosti i ugodnoj dobrodošlici”, rekao je Ivan Salopek, predsjednik Odbora za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku HDZ-a Varaždinske županije.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Varaždin Jasenka Husnjak zahvalila je članicama i članovima Mladeži HDZ-a Varaždinske županije na donaciji te ih pozvala na daljnju suradnju.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top