Stričak podržao „Garantirano z Varaždinske županije“ u Zagrebu

02.10.2020.

Ovog je petka i subote središte hrvatske metropole u znaku Varaždinske županije, najstarije hrvatske županije koja se građanima glavnog grada i njihovim gostima predstavlja već dobro poznatom manifestacijom „Garantirano z Varaždinske županije“.

Varaždinske je OPG-ovce, obrtnike i ostale sudionike sajma obišao i saborski zastupnik Anđelko Stričak koji je, zadovoljan viđenim, izjavio:

-Danas je zaista lijepo, ugodno, primamljivo ovdje u Zagrebu, a i inače volim obići sajmove i izložbe naših OPG-ovaca ili udruga. Uvijek se nešto novo čuje u razgovoru s tim vrijednim ljudima i bitno je i dalje podržavati ih. Čestitam svim izlagačima i vjerujem da će na originalan način predstaviti našu županiju.

Uz saborskog zastupnika Stričaka, manifestaciju je posjetio i pročelni Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i europske poslove Varaždinske županije i predsjednik Hrvatske poljoprivredne komore Mladen Jakopović.

Na štandovima se mogu kušati i kupiti medena rakija, voćne rakije, domaće voće i povrće, sirevi, domaća tjestenina, u ponudi će biti i craft pivo, dok će Varaždinske dizajnerice predstaviti svoje najnovije kolekcije.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top