Blagdan Svih svetih – Stričak: Sjećanjem crpimo snagu za dalje, pogotovo u ovom izazovnom razdoblju

01.11.2020.

Uoči blagdana Svih svetih izaslanstvo Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Varaždinske županije položilo je vijence i zapalilo svijeće na Gradskom groblju u Varaždinu u spomen na preminule sugrađanke i sugrađane te poginule hrvatske branitelje.

Predsjednik ŽO HDZ i saborski zastupnik Anđelko Stričak: Dan mrtvih, dan kada se prisjećamo svojih preminulih, dragih nam osoba, roditelja, djedova i baka, ujaka, teta i stričeva, osoba koje su nas oblikovale kroz život, profesora i učitelja, a isto tako poginulih i preminulih ratnih kolega. Na ovaj dan, ne samo da im odajemo počast, već prisjetivši ih se crpimo snagu za dalje, pogotovo u ovom izazovnom razdoblju. Neka im je vječna slava i hvala!

Predsjednik GO HDZ Varaždin, predsjednik Gradskog vijeća i saborski zastupnik Damir Habijan: Ovih dana svatko od nas posjetit će grobove naših najmilijih, odnosno osoba koje su na nas život ostavile trag, oblikovale nas ili utjecale na nas život na određeni način. Prisjetimo ih se u miru.

Predsjednik Županijske skupštine Varaždinske županije Alen Runac: U vrijeme kada smo zbog pandemije koronavirusa ograničeni u običnom ljudskom kontaktu, zagrljaju ili rukovanju, s pojačanim se osjećajima prisjećamo svojih najmilijih koji više nisu s nama. Isto tako, iz godine u godinu obnavljamo i sjećanja na naše kolege i prijatelje koji su svoj život dali za najviši cilj, za slobodu Domovine.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top