HDZ Varaždinske županije slavi 31. obljetnicu osnutka

20.02.2021.

Na današnji dan prije 31 godinu u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu osnovana je Hrvatska demokratska zajednica tadašnje Općine Varaždin, objavio je to na svojem Facebook profilu saborski zastupnik i predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Varaždinske županije Anđelko Stričak.

-Pandemija koronavirusa i važeće epidemiološke mjere onemogućile su nam okupljanje i svečano obilježavanje, ali to nas ne sprječava da se prisjetimo kroz što smo sve u tom periodu prošli. Upravo pod vodstvom HDZ-a ostvareni su svi bitni hrvatski ciljevi: stvorena je samostalna, suverena, međunarodno priznata RH, izvojevana je pobjeda u Domovinskom ratu, ispregovaran je ulazak u euroatlantske asocijacije, NATO savez i Europsku uniju – napisao je Stričak.

Dodao je kako se trenutno HDZ poduzima sve za sigurnost građana, očuvanje radnih mjesta, rast standarda (plaća i mirovina), izgradnju društvene i komunalne infrastrukture, rast gospodarstva, brigu o zaštiti okoliša...

-Na lokalnoj razini, u našoj Varaždinskoj županiji, unazad pet godina pokrenuli smo investicijski ciklus u vrijednosti dvije milijarde kuna. Nikad nije bilo toliko investicija i ulaganja u zdravstvo, školstvo, zaštitu okoliša, cestogradnju, vodoopskrbu, elektroopskrbu.... Često se pitam koja je to politička opcija ikad učinila više za našu županiju od nas - HDZ-a!? – poručuje Stričak.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top