Habijan: „Siguran sam da će Stričak svu svoju snagu kao župan usmjeriti u jačanje Varaždinske županije kao nitko do sad”

21.03.2021.

Anđelko Stričak, predsjednik Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice i saborski zastupnik, jučer je objavio svoju kandidaturu za župana Varaždinske županije.

Punu podršku u kandidaturi Stričaku je dao predsjednik varaždinskog gradskog HDZ-a i saborski zastupnik Damir Habijan koji ističe da sa Stričakom surađuje više od šest godina te da ga je u tom razdoblju upoznao kao političara, ali i kao čovjeka.

„Naša razmišljanja se u vezi nekih tema razlikuju, ali svih ovih godina ta suradnja je uvijek iznjedrila dobre rezultate jer u kvalitetnoj suradnji suprotni pogledi ne završavaju sukobima već kompromisom. Moram priznati da sam upravo kroz tu suradnju, od kad mi je Anđelko kao stranački predsjednik poklonio povjerenje i prepoznao moj rad, naučio puno toga, a najviše upravo kako se jedino kompromisima, tajmingom i dobrom političkom komunikacijom stvari mogu razvijati ako želimo učiniti iskorake na bolje i u korist onih kojima služimo, našim građanima”, ističe Habijan.

Dodaje kako Stričakovu upornost i tvrdoglavost nitko ne može osporiti, kao ni njegovu želju da ostvari najbolje za kraj iz kojeg dolazi. „To je glasno zagovarao u Saboru prethodnih godina, istovremeno lobirajući za mnogobrojne projekte, od šumskog puta, ceste ili klizišta do novih škola, bolnica ili financiranja naših institucija. Njegova tvrdoglavost je u ovom slučaju vrlina jer rijetko kad će se pomiriti s tim da je nešto nemoguće. Zato sam siguran da će svu svoju snagu kao župan usmjeriti upravo u jačanje Varaždinske županije kao nitko do sad.

Želim mu svu sreću u ostvarenju ovog cilja i dajem svoju podršku”, naglašava Habijan.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top