Premijeru Plenkoviću spomen plaketa Specijalne jedinice policije Roda

24.03.2021.

Za posjeta Varaždinskoj županiji predsjednik Vlade Andrej Plenković bio je gost i Udruge Specijalne jedinice policije PU varaždinske Roda.

U Poljani Biškupečkoj premijer je položio cvijeće u spomen na poginule pripadnike Specijalne jedinice, a predsjednik i tajnik Udruge Dražen Vitez i Ivo Loborec uručili su mu spomen plaketu Specijalne policije.

Iz Udruge zahvaljuju ratnom kolegi i saborskom zastupniku Anđelku Stričaku koji je na njihovu inicijativu organizirao dolazak premijera Plenkovića u Poljanu Biškupečku i njegov posjet Udruzi Specijalne policije PU varaždinske Roda u sklopu 30. godišnjice osnivanja. Članovi Udruge upoznali su premijera s ratnim putem postrojbe iskazavši zadovoljstvo što su imali priliku po prvi puta ugostiti jednog predsjednika Vlade u Poljani Biškupečkoj i prostorijama Udruge. Zahvaljuju premijeru na podršci njihovom radu.

Podsjetimo, Udruga Specijalne jedinice policije Policijske uprave varaždinske Roda, koja obilježava 30. obljetnicu osnutka, provodi projekt izgradnje Spomen obilježja poginulim i nestalim policajcima ratne PU Varaždin koji su stradali u obrani Hrvatske.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top