Plenković podržao kandidature Stričaka i Runca

24.03.2021.

Predsjednik Vlade i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković za posjeta Varaždinskoj županiji sastao se sa županijskim i gradskim vodstvom stranke i kandidatima na predstojećim lokalnim izborima. Naglasio je tom prilikom snažnu potporu kandidatima.

„U Varaždinu smo održali redoviti stranački sastanak. Lokalni izbori su za dva mjeseca. Naš kandidat za župana je Anđelko Stričak, Alen Runac za gradonačelnika Varaždina. Oni imaju našu snažnu potporu. To su ljudi s iskustvom. Saborski zastupnik i čovjek koji je bio ovdje snažno angažiran i na razini županije i na razini grada. Uvjeren sam da će oni ostvariti odličan rezultat na predstojećim lokalnim izborima, uz potporu stranke i svih članica i članova“, rekao je predsjednik HDZ-a u Varaždinu.

Alen Runac, kandidat za gradonačelnika Varaždina, istaknuo je da raduje posjet predsjednika stranke i premijera.

„Stalno tvrdim da bez snažne potpore hrvatske Vlade nema ozbiljnog razvoja grada Varaždina. Premijer stoji uz nas. Već peko 20 godina HDZ nije bio u izvršnoj vlasti u gradu Varaždinu. Nagomilali su se ogromni problemi. Nemojmo zaboraviti tko je vodio grad Varaždin, HNS, SDP, lista Ivana Čehoka, kad su se ti problemi nagomilali. Mi smo ovdje da to konačno krenemo rješavati“, poručio je Runac.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top