Gotovo svaki treći birač u općini Bednja svoju potporu dao aktualnom načelniku Poljaku. U samo 24 sata Poljak prikupio 1.300 potpisa potpore

19.04.2021.

Damir Poljak, aktualni načelnik Općine Bednja te kandidat HDZ-a za novi mandat na mjestu načelnika te Općine, već sada ima veliku potporu u pohodu na novi mandat budući da je u samo 24 sata uspio prikupiti 1.300 potpisa iako mu je za pravovaljanu kandidaturu bilo dostatno njih 150.

Ovakav rezultat govori da je već sada svaki treći birač u općini Bednja svoju potporu dao aktualnom načelniku Poljaku. Prilikom predaje 1.300 potpisa Poljak je izjavio da je općina Bednja doživjela procvat u protekle četiri godine. Ujedno je najavio da se istim tempom, odnosno još snažnije, ide dalje i naredne četiri godine.

– Pod tim tempom smatram ravnomjerni razvoj općine, krenimo od Trakošćana za koji imam gotov projekat za žičaru, etno naselje u Trakošćanu, autokamp, sportski tereni, rotor u Trakošćanu, trgovi u Cvetlinu, Vrbnu, stambene zgrade za mlade u Bednji, park šetnica i mnogi drugi projekti. Stoga kad se pogleda Bednja naša djela svjedoče kao i svi dovršeni projekti pa ne treba puno govoriti, vjerujem da će nakon još jednog mandata biti još ugodnija općina za život i starima kao i mladima – izjavio je Poljak okupljenima prilikom predaje potpisa izbornom povjerenstvu.

Uz načelnika Poljaka na predaji potpisa bili su predsjednik Općinskog vijeća Bednje Vladimir Kramarić te vijećnik Ivan Knez.

Foto: sjevermi.info

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top