2. humanitarna utrka grada anđela – Habijan: Dragi sugrađani, trkači, rekreativci, prijatelji, hvala vam i vidimo se iduće godine

09.05.2021.

U nedjelju je u Varaždinu održana 2. humanitarna utrka grada anđela, pokrenuta na inicijativu Damira Habijana. Utrka je okupila više od 500 sudionika, stoga ne čudi zadovoljstvo organizatora.

- Prošle godine smo utrku morali otkazati, a iako ni sada organizacija u ovim uvjetima nije bila jednostavna, uspjeli smo, i to me iznimno raduje, kao i odaziv sudionika kojih je bilo više od 500 – rekao je Habijan.

Utrka je održana uz poštivanje svih epidemioloških mjera i prošla je doista odlično, dodao je Habijan. - Zahvaljujem udruzi SRD 315 Sjeverozapad i Udruzi Active Vita koje su se uključile u organizaciju jer bez njih to ne bi bilo moguće. Također zahvaljujem svim sponzorima, a ot su Vindija, Bauerfeind, Integrity Hemp, Esensa Naturalis, Awaken Mind, Poljoposavec, Letizia, D.J. Jasmin Barbir, Zavod za hitnu medicinu Varaždinske županije, Služba policije Varaždin i Prometna policija Varaždin, 7. gardijska brigada „Pume“, Stotinka.hr, Miroslav Hainž, Crtorad, Gradska tržnica Varaždin. Posebno zahvaljujem tvrtki Marlex koja će iznos koji smo skupili od uplaćenih startnina udvostručiti, tako da će ukupno više od 70 tisuća kuna biti uplaćeno Odjelu pedijatrije Opće bolnice Varaždin. Dragi sugrađani, trkači, rekreativci, prijatelji, HVALA VAM i vidimo se iduće godine – poručio je Habijan.

Cijeli tekst možete pogledati ovdje.


Top