Otvorena 26. Međunarodna izložba cvijeća

24.09.2021.

U sklopu 51. Varaždinskih baroknih večeri u četvrtak je na središnjem varaždinskom trgu otvorena Međunarodna izložba cvijeća izložba. Izložba se po 26. put održava kao popratni dio programa Varaždinskih baroknih večeri.

Otvorenju su prisustvovali i zamjenica župana Silviju Zagorec, zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković, kao i ravnatelja VBV-a Davor Bobić, ravnatelj Koncertnog ureda Varaždin Raymond Rojnik te mnogi drugi.

Zamjenica župana je u svom obraćanju naglasila kako upravo spoj cvijeća i glazbe daje Varaždinu jedan poseban sjaj te ovaj grad, ali i cijelu Varaždinsku županiju čini prepoznatljivom.

– Vjerujem da će svatko tko će se naći u Varaždinu u naredna tri dana otići s posebnim utiscima. Želim čestitati svim vrtlarima koji su unijeli dio sebe u svaku kreaciju i instalaciju, pokazali pozitivnu energiju – rekla je Silvija Zagorec te se zahvalila Udruzi koja već 26. godinu ukrašava barokna pročelja koja time kod prolaznika izazivaju pozitivne i dobre emocije.

U ime Udruge vrtlara Varaždinske županije, organizatora izložbe obratila se Dora Bosak naznačivši kako je projekt Međunarodne izložbe cvijeća postao zaštitni znak Udruge.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top