Motocross utrka u Breznici okupila više od 100 natjecatelja

10.07.2022.

U organizaciji Motocross udruge Breznica PK Team ove subote je na motocross stazi u Viničnom održana utrka u sklopu ovogodišnjeg Otvorenog prvenstva Zagorja.

Bila je to treća od deset ovosezonskih utrka Otvorenog prvenstva Zagorja.

Utrci je prisustvovala i zamjenica župana Silvija Zagorec.

– Ovo je već tradicionalna utrka koju uvijek prate dobra zabava i lijepi sportski uspjesi. Čestitam organizatorima koji su se pobrinuli da ovogodišnja utrka bude puna adrenalina, da možemo uživati u ovom sportskom događaju koji u jug naše županije privlači ljubitelje motocossa iz cijele Hrvatske, ali i šire. Svim sudionicima želim puno sreće i dobre rezultate – rekla je Zagorec.

Nastupilo je 117 vozača iz Slovenije i Hrvatske koji su se natjecali u 13 kategorija.

– Održavamo utrke jer smo u tome odrasli, počeli smo s malom privatnom stazom za trening, a kasnije uz sve veću zainteresiranost prerasli smo u ozbiljnu organizaciju. Ponosan sam na to da smo iz ničega napravili spektakl, jer imamo jedinu noćnu utrku na području Hrvatske – rekao je Dejan Opet, predsjednik Motocross udruge Breznica PK Team.

Uz zamjenicu župana, utrci su prisustvovali i načelnik Općine Visoko Dragutin Mateković, načelnik Općine Breznički Hum Zoran Hegedić, načelnik Općine Breznica Stjepan Krobot te predsjednik Općinskog vijeća Općine Breznica Tomislav Ledinski.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top