Prijave na Javni poziv za dodjelu potpora gospodarstvu za ublažavanje posljedica tuče produžene do 15. studenoga

03.11.2022.

Rok za prijavu na Javni poziv za dodjelu potpora male vrijednosti gospodarstvu za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda na području Varaždinske županije u 2022. godini, koji je Varaždinska županija objavila 3. listopada, produžen je do 15. studenoga ove godine.

Podsjećamo da pravo na podnošenje prijave za potporu imaju poduzetnici (mikro, mali i srednji poduzetnici te veliki poduzetnici) sa štetama na imovini koja nije osigurana na području gradova Varaždin i Lepoglava te općina Veliki Bukovec, Mali Bukovec, Sveti Đurđ, Bednja, Donja Voća, Maruševec, Vinica, Petrijanec i Cestica, a koji su prijavili štetu od tuče nastalu na strojevima i opremi, solarnim panelima i zgradama za gospodarsku djelatnost sukladno zakonskim odredbama i Pravilniku o Registru šteta od prirodnih nepogoda.

Financijska sredstva za dodjelu potpora osigurana su u ukupnom iznosu od 6.000.000 kuna sukladno indikativnoj raspodjeli Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Tekst Javnog poziva i prijavnog obrasca možete preuzeti na adresi: https://www.varazdinska-zupanija.hr/pozivi/javni-poziv-za-dodjelu-potpora-male-vrijednosti-gospodarstvu-za-ublazavanje-i-djelomicno-uklanjanje-posljedica-prirodnih-nepogoda-na-podrucju-varazdinske-zupanije-u-2022-godini.html

Svi drugi uvjeti iz Javnog poziva ostali su nepromijenjeni.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top