Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općina Maruševec obilježila svoj dan

21.04.2023.

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općina Maruševec obilježila je svoj dan. Svečanost je bila prilika za osvrt na realizirane projekte i investicije te najavu budućih planova, a svečanost je svojim dolaskom uveličao predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović.

Sve prisutne je na početku pozdravio potpredsjednik Općinskog vijeća Marijan Fatiga, a zatim se načelnik Općine Maruševec Mario Klapša osvrnuo na prošlu godinu istaknuvši kako sve što Općina Maruševec radi, radi za svoje sumještane, djecu i budućnost te kako će on osobno dati sve od sebe da za nekoliko godina može istaknuti kako je bilo puno izazova, no kako unatoč njima projekti nisu stali.

Kao glavni cilj naveo je stvaranje preduvjeta za daljnji razvoj gospodarstva i poduzetništva. Za nagrađene je naglasio da su oni dokaz da općina ima odlične ljude te je posebno zahvalio udrugama na njihovom radu i aktivnostima. U konačnici, čestitao je Dan općine svim mještanima dok je goste pozvao da i ostalih dana dođu u općinu na brojna događanja.

U ime Varaždinske županije okupljenima se obratio potpredsjednik Županijske skupštine, ujedno i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec koji je naglasio kako Varaždinska županija na području Općine Maruševec ulaže značajna sredstva, a najviše na području obrazovanja i infrastrukture.

Čestitke i dobre želje je uputio i predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović , a svečana sjednica je bila prigoda da se i pojedinim mještanima, ali i udrugama dodijele prigodna općinska priznanja.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top