Selekcija NK Sloboda Varaždin (U-13) na prijemu kod župana Varaždinske županije Anđelka Stričaka

12.06.2023.

Selekcija Nogometnog kluba Sloboda Varaždin, igrači do 13 godina starosti (U-13), u 2023. godini ostvarila je niz uspjeha na domaćim i međunarodnim turnirima. Točnije, postalo je gotovo pravilo da se mladi nogometaši u Varaždin nisu vraćali bez osvojene medalje. Upravo njihovi rezultati bili su povod da ih župan Varaždinske županije Anđelko Stričak primi u Županijskoj palači.

- Selekcija U-13 s osvojenim rezultatima najbolja je u povijesti kluba što se tiče tog uzrasta. Radi se o 20-ak sjajnih mladih igrača koji su prije svega tim i na terenu uvijek daju sve od sebe te stavljaju na prvo mjesto ekipu i klub. Ponosan sam na priliku da vodim te mlade igrače i da gledam kako sazrijevaju kao osobe ali i igrači - izjavio je trener selekcija U-13 Saša Pokos zahvalivši županu i Varaždinskoj županiji na organizaciji primanja za mlade nogometaše Slobode.

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak pohvalio je mlade nogometaše na postignutim rezultatima.

- Kao što smo mi ponosni na vaše rezultate, tako i vi morate biti ponosi na sebe jer zahvaljujući svom radu, trudu i uloženom vremenu postižete ovako zapažene rezultate. Dajte sve od sebe da i ubuduće budete još bolji, brži, spretniji, ali prvenstveno da budete timski igrač vođeni duhom fair play igre – poručio im je župan zahvalivši na prigodnom poklonu koji su mu uručili mladi nogometaši.

Prijem kod župana bila je i prigoda da se mladi sportaši upoznaju s poviješću Županijske palače, ali i da razgledaju podrum Županijske palače – Centar za posjetitelje.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top