HDZ Petrijanec reagira na objavu SDP-ovog načelnika: Licemjerje ili dvostruki standardi?

21.07.2023.

Vezano na objavu SDP-ovog načelnika gos. Željka Posavca, a vezano na nedavni događaj u Donjem Vratnu dajemo sljedeće priopćenje.

Da je kojim slučajem načelnik iz redova HDZ-a objavio na svom Facebook profilu tu ili sličnu objavu, bi li dežurni moralisti i zaštitnici ljudskih prava iz redova SDP-a tražili njegovu ostavku ili samo ispriku.

Naime, u Hrvatskoj politici je već svašta viđeno, ali nikada do sada nikome nije palo na pamet da ikoga proziva zbog glasovanja, jer to bi bio nasrtaj na Ustav Republike Hrvatske. Stoga se samo po sebi postavlja pitanje, nije li ovom svojom objavom SDP-ov načelnik Općine Petrijanec Željka Posavca na zaista do sada neviđen način počinio upravo to, nasrtaj na Ustav.

Manjinska romska zajednica na tom području obitava kojih 70-tak godina. To najvjerojatnije zna i SDP-ov načelnik Posavec. Jer, kada su ti isti 2017. godine glasali za njega, kada je upravo njihovim glasovima osvojio svoj prvi mandat, sve je bilo u najboljem redu. Tada nije bilo prozivki ni govora mržnje. Tada je to imalo predznak, ljudskih prava i prava nacionalnih manjina.

Toliko o SDP-ovom licemjerju.

OO HDZ-a PETRIJANEC

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top