Župan Dubrovačko - neretvanske županije Dobroslavić na prijemu kod župana Stričaka, zajedno obišli Centar za posjetitelje

23.09.2023.

U sklopu boravka u Varaždinskoj županiji, župan Dubrovačko- neretvanske županije Nikola Dobroslavić susreo se sa županom Varaždinske županije Anđelkom Stričakom u Županijskoj palači.

Tom prilikom je župan Stričak dragom i uvaženom gostu pokazao Centar za posjetitelje u podrumu Županijske palače, a susret je bio prilika i za rezimiranje dosadašnje suradnje između dviju županija.

Kako su istaknula obojica župana, Varaždinsku županiju i Dubrovačko -neretvansku županiju povezuje mnogo toga, od 5. bojne 1. A brigade „Tigrovi“ koji su branili Južno bojište, pa sve do mnogih OPG-ova s varaždinskog područja koji se tradicionalno predstavljaju na Mediteranskom sajmu, ali i turista s juga Hrvatske koji sve više posjećuju Varaždinsku županiju.

Uz župana Dobroslavića, u izaslanstvu je bila i Žaklina Marević, pročelnica Upravnog odjela za poslove župana i Županijske skupštine, dok su uz župana Stričaka bili direktor Turističke zajednice Varaždinske županije Goran Mališ i Tomislav Pajtlar, pomoćnik pročelnice za protokol i odnose s javnošću.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top