Članice Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski” i ovog Valentinova ugodno iznenadile Varaždinke i Varaždince

14.02.2024.

Članice Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski” Varaždin, kojima su se pridružili predsjednik ŽO HDZ-a Varaždinske županije i župan Anđelko Stričak te ostali članovi i Mladež stranke, i ove su godine na poseban način obilježile Valentinovo – Dan zaljubljenih.

Budući da uz Valentinovo dobro „paše” nešto slatko, osim balonima u obliku srca i cvijećem, Varaždinke i Varaždince koji su u srijedu prolazili Franjevačkim trgom iznenadile su tortom.

Predsjednica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski” grada Varaždina, Sanja Tušek, istaknula je da je darivanje građana na Valentinovo tradicija koju njeguju godinama.

- Svi znamo da je Katarina Zrinski bila povjesničarka, snažna žena i književnica i s ponosom nosimo njezino ime. Želimo da građani ovoga grada prepoznaju naš trud i našu volju, želju i ljubav koju osjećamo prema njima – poručila je Sanja Tušek, uputivši svima čestitke povodom Dana zaljubljenih.

Ljubav trebamo slaviti svaki dan, a ne samo na Valentinovo, poručila je v. d. predsjednice Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski” Varaždinske županije Spomenka Kiđemet-Piskač.

- Nije važna samo ljubav prema partneru, važno je iskazivati ljubav prema svakom članu obitelji, pojedincu, prema starijim osobama i bilo bi lijepo to pokušati prakticirati tijekom cijele godine. Mi žene želimo istaknuti da žene drže obitelj i posao, ali isto tako se moramo malo jače aktivirati i u politici i osigurati bolji položaj žena u društvu i zajednici – izjavila je Kiđemet-Piskač.

Melani Gavrić, potpredsjednica Županijske organizacije Mladeži HDZ-a Varaždinske županije i predsjednica Općinske organizacije Mladeži HDZ-a Vinica podsjetila je da je Valentinovo dan kada slavimo ljubav i povezanost s voljenima.

- Osim što obilježavamo romantične veze, ovaj je dan prilika za širenje ljubavi prema obitelji. Tradicionalno, Mladež HDZ-a Varaždinske županije svake godine doprinosi tom duhu, darujući zaljubljene cvijetom, tortom i balonima, stvarajući posebne trenutke ljubavi i radosti. Neka ovaj dan bude prilika da cijenimo i širimo ljubav, kako u romantičnim odnosima, tako i unutar obitelji koja čini temelj našeg društva – poručila je Gavrić.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top