Povodom Međunarodnog dana žena, glumačka družina Histrion nasmijala do kraja ispunjeno gledalište HNK u Varaždinu

07.03.2024.

Već tradicionalno, povodom Međunarodnog dana žena, a u organizaciji Koordinacije za ljudska prava i Povjerenstva za ravnopravnost spolova Varaždinske županije, u HNK u Varaždinu održana je predstava kao znak pažnje svim ženama, ali i svima koji vole smijeh i veselje.

Za smijeh je ove godine bila zadužena glumačka družina Histrion s predstavom " Mali raj" pa je tako do kraja ispunjeno gledalište uživalo u spomenutoj komediji.

Prije same predstave prisutnima se obratio župan Varaždinske županije Anđelko Stričak čestitavši svim ženama njihov dan te pohvalivši pritom aktivnosti Koordinacije za ljudska prava i Povjerenstva za ravnopravnost spolova među koje svakako spada i ovaj način obilježavanja Međunarodnog dana žena.

- Čestitam Vam na Vašem danu Danu žena. Nadam se da ćete večeras uz ovu sjajnu predstavu, zaboraviti na svakodnevne brige i obaveze, razveseliti se i nasmijati. A upravo to Vam želim u svakodnevnom životu, puno radosti i osmijeha-poručio je župan.

Predstavi su nazočile i predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Dragica Ratković, predsjednica Savjeta za zdravlje prim.doc.dr.sc. Spomenka Kiđemet Piskač, dr.med. te predsjednica Koordinacije za ljudska prava na čijem je čelu Nadica Dreven Budinski.

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top