Od ratnih do izbornih pobjeda

11.04.2024.

Varaždinski župan, predsjednik ŽO Hrvatske demokratske zajednice Varaždinske županije i nositelj liste HDZ-a i koalicijskih partnera za 3. izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima Anđelko Stričak u srijedu je, uz načelnika Općine Gornji Kneginec Gorana Kaniškog, sudjelovao na skupu branitelja u Društvenom domu u Turčinu.

U Turčinu su se okupili hrvatski branitelji s područja Varaždinske županije i to; pripadnici policije, ZNG-e, 104. brigade HV, Puma, Tigrova i Roda, a podršku skupu došao je dati i ratni zapovjednik specijalne policije, general Mladen Markač.

Okupljeni branitelji tom su prilikom zahvalili za sve što je aktualna Vlada RH napravila za njih, poručivši da su u njoj i Ministarstvu hrvatskih branitelja uvijek imali i imaju partnera, kao i u varaždinskom županu Anđelku Stričaku koji im stoji na raspolaganju kad god je to potrebno.

Na lijepim riječima okupljenima se zahvalio župan Anđelko Stričak koji je i sam bio dragovoljac, sudionik Domovinskog rata.

– Svaka podrška veseli, a još više ako je od tvog ratnog zapovjednika i kolega branitelja. Puno nam znači podrška generala Markača i branitelja, pripadnika policije, ZNG-a, 104., Puma, Tigova i Roda. Kao i ranih devedesetih, i sada smo spremni za sve izazove! Hvala na podršci – poručio je Anđelko Stričak.

Nositelj liste HDZ-a i koalicijskih partnera za III. izbornu jedinicu Anđelko Stričak

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top