Župan Stričak o navodima gradonačelnika Batinića: Dogradnju OŠ Ivanec ćemo započeti i dovršiti jer to ulaganje više ne možete opstruirati

15.06.2024.

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak očitovao se na navode gradonačelnika Grada Ivanca Milorada Batinića vezane uz dogradnju Osnovne škole Ivanec. Očitovanje šaljemo u nastavku.

OČITOVANJE ŽUPANA ANĐELKA STRIČAKA

„Uoči proslave Dana Grada Ivanca mogu najaviti da će Varaždinska županija svim građanima Ivanca u 2024. godini darovati početak dogradnje Osnovne škole Ivanec, a uz to i početak izgradnje brze ceste te početak rasprave o parku prirode Zagoske gore, čime ćemo zaštititi i Ivanščicu koja se najvećim dijelom prostire upravo ivanečkim područjem. Žao nam je što je, unatoč takvim odličnim vijestima, gradonačelnik Batinić nespokojan. Dragi gradonačelniče, nema potrebe za nervozom, kao ni za vrijeđanjem. Posebno zato što se jako teško mjeriti s vašim rezultatima u posljednjih 20 godina. Ipak ste triput osvojili gradonačelnički mandat obećanjima o izgradnji žičare, skijaških staza i hotela na najvišoj planini sjevera Hrvatske. Svima nama je doista ugodno voziti se u toj zamišljenoj žičari i boraviti u tom zamišljenom hotelu.

Dogradnja Osnovne škole Ivanec, čiji osnivač je Varaždinska županija, uskoro će započeti te biti završena jer to ulaganje sada ni Vi više ne možete opstruirati.

Poštovani gradonačelniče, sretan vam Dan Grada Ivanca! Pred Vama je slavljenički tjedan, nemojte si kvariti raspoloženje."

Anđelko Stričak, župan Varaždinske županije

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top