Hipotetski, da li lažov ostaje lažov?

24.06.2024.

Tijekom predizborne kampanje u više navrata očitovali smo se na neistine, objede i optužbe SDP-ovog kandidata za Hrvatski sabor, gosp. Miroslava Markovića.

Sada, koja tri mjeseca kasnije, isprikom u jednoj emisiji i sam gosp. Marković to priznaje, da je lagao i lažno optuživao. Ne možeš iz najprimitivnijih politikantskih razloga nekog optuživati, tri mjeseca kasnije se “ispričati” i reći da je to bila “hipotetska teza”.

Nitko, a najmanje voditeljica Odjela za neurologiju Opće bolnice Varaždin doc. prim. dr. sc. Spomenka Kiđemet-Piskač, dr. med. spec. koja je svojim radom spasila mnoge živote, ne mora, kako to tvrdi dotični, “trpjeti udarce” samo zato jer je odlučila raditi za dobrobit sredine u kojoj živi. To što je županijska vijećnica iz kvote HDZ-a, predsjednica Savjeta za zdravlje Varaždinske županije, što je organizirala niz javnozdravstvenih akcija ne daje nikome za pravo pa ni gosp. Miroslavu Markoviću da ju lažno optužuje, a sve zbog njene političke opcije.

Međutim, postavljamo si pitanje, kako to da je baš sada proradila Markovićeva savjest!? Je li iskrena ili čisto hipotetski pitamo, da li lažov ostaje lažov?

Glasnogovornik ŽO HDZ-a Varaždinske županije Goran Kaniški

Cijelo priopćenje možete pogledati ovdje.


Top